mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De vlucht van e-health

Zorg voor innoveren

Zorg voor innoveren is het centrale aanspreekpunt vanuit de overheid en informeert, adviseert en verbindt zorginnovatoren. Zorg voor innoveren bestaan uit vijf overheidspartijen die de krachten hebben gebundeld om ervoor te zorgen dat innovatieprocessen succesvol verlopen. In de podcast gaan we dieper in op actualiteiten met experts op gebied van zorg en innovatie. We verbinden zorgprofessionals, ondernemers en burgers. Wat is hun visie op ontwikkelingen in het zorgveld?

De vlucht van e-health. de Podcast

In de podcasts gaat Zorg voor innoveren dieper in op actualiteiten met experts op gebied van zorg en innovatie. Zorg voor innoveren verbindt zorgprofessionals, ondernemers maar ook burgers. Wat is hun visie op ontwikkelingen in het zorgveld?

In deze allereerste Zorg voor innoveren - de podcast spreken we met Marlies Schijven, hoogleraar Chirurgie en deskundige op het gebied van e-health bij Amsterdam UMC, en Greet Veltman, een senior ervaringsdeskundige en zelfverklaard ‘zorggebruiker op een missie om de zorg te verbeteren’. Het groeiend gebruik van digitale zorg, met in het bijzonder beeldbellen, staat in deze aflevering centraal. Hoe ging de implementatie van beeldbellen bij Amsterdam UMC? Hoe kunnen we die groei van digitale zorg ook na corona vasthouden? En hoe gaan ouderen om met beeldbellen?

Wil je meer podcasts van zorg voor innoveren horen? Kijk op de podcastpagina op onze website of abonneer je op de Podcasts in je favoriete podcast-app.