Digitalisering – Beter, mooier, maar wel praktisch

Podcastserie: De Spreekkamer

De mooiste verhalen uit de zorg met Nynke de Jong.  In ‘De Spreekkamer’ voert schrijfster & columnist Nynke de Jong je langs de mooiste, meest opvallende en ontroerende verhalen uit de zorg. Met telkens een andere gast bespreekt Nynke de ervaringen die hem of haar het meest zijn bijgebleven. Nynke de Jong is podcastmaker, schrijver, columnist, presentator en onze vaste host in deze podcast reeks. 

De Spreekkamer staat symbool voor een plek waar iedere zorgprofessional zich kan terugtrekken om belevenissen te delen met gelijkgestemden. Gelijk aan de praktijk is ook podcast ‘De Spreekkamer’ de plek waar we met mensen uit de zorg kunnen bijpraten, terugkijken, reflecteren, vooruitkijken, lachen en huilen. Eigenlijk alles wat je meemaakt als je in de zorg werkt. En wat het vak zo interessant maakt.

 

Chirurgie- Digitalisering - Beter, Mooier, maar wel praktisch

In deze aflevering spreekt Nynke de Jong met Marlies Schijven, hoogleraar chirurgie met de leerstoel simulatie, Sirious gaming en applied mobile healthcare aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast is Marlies nog chirurg in het Amsterdam UMC.

Genoeg te bespreken over digitalisering in de zorg.